Dinerdeal

Genieten van lunch of diner voor een prix d’amis.

Bruisend aperitief met amuses, 3 gangen menu De Verleiding met 3 bijpassende wijnen, mineraalwater  en koffie met Friandises

U kunt de dinerdeal reserveren van woensdag tot en met zaterdag voor de lunch en van dinsdag tot en met vrijdag voor het diner

Vermeld bij uw reservering dat u gebruik maakt van de  dinerdeal

(alleen op reservering en niet op zaterdagavond)
(Niet in combinatie met een waardebon)

 € 85,00 p/p

Reserveren

Verleidingsarrangement

U krijgt hiervoor een bruisend aperitief, diverse amuses, 5 gangen menu de Verleiding met 5 begeleidende wijnen en tafelwater, afsluitend koffieservies met friandises.

Vermeld bij uw reservering dat u gebruik maakt van het Verleidingsarrangement.

€ 149,50 p.p

Dinerbon cadeau doen?
Reserveren

Meesterkok Royal Arrangement

U krijgt hiervoor een glas Champagne Premier Cru, diverse amuses, 5 signatuur gerechten Michel’s Meesterkok menu met 5 begeleidende wijnen, mineraalwatertafelwater en koffieservies met friandises.

Vermeld bij uw reservering dat u gebruik maakt van het Meesterkok Royal arrangement

€ 179,50 p.p

Dinerbon cadeau doen?
Reserveren

Het Wellnest Verleidings/Meesterkok Arrangement

In samenwerking met Christa van Dongen van bed & breakfast Het Wellnest in Hulshorst hebben wij twee arrangementen samengesteld bestaande uit het Verleidings Arrangement (€ 252,00 p.p) of het Meesterkok Royal Arrangement (€282,00 p.p) bij ‘t Nonnetje en een overnachting voor 2 personen bij Het Wellnest.

U wordt ontvangen met koffie en iets lekkers en overnacht in de historische romantische hallenboerderij uit 1744. Het Wellnest beschikt over 5 luxe kamers die beschikken over een privé badkamer. Taxivervoer van en naar ‘t Nonnetje is inbegrepen. De volgende ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd.

Een verblijf bij Het Wellnest is uitstekend te combineren met een fiets- of wandeltocht door de Veluwe, een dagje sauna, de recreatie aan het Veluwemeer of een bezoek aan één van de leuke historische dorpjes of steden in de omgeving.

Voor beschikbaarheid en reserveren graag contact opnemen met Het Wellnest  0031 (0)6 1261 2583  of info@hetwellnest.nl

€ 252,00/€ 282,00 p.p

Baars Verleidings/Meesterkok Arrangement

In samenwerking met Hotel Baars hebben wij twee arrangementen samengesteld bestaande uit het Verleidings Arrangement (€214,00 p.p) of het Meesterkok Royal arrangement (€244,00 p.p) bij ‘t Nonnetje en een overnachting voor 2 personen in een luxe kamer inclusief ontbijt en gratis parkeren.

Voor beschikbaarheid en reserveren graag contact opnemen met Hotel Baars 0341-412007 of baars@hotelbaars.com

€ 214,00/€ 244,00 p.p

Van der Valk Verleidings/Meesterkok Arrangement

In samenwerking met het van der Valk Hotel in Harderwijk een overnachting in een ‘Knusse kamer’ met whirlpool, uitgebreid ontbijtbuffet en taxi vervoer van en naar ‘t Nonnetje. Te combineren met het Verleidingsarrangement (€ 220,00 p.p) of het Meesterkok Royal arrangement (€ 250,00 p.p)

In overleg van met Van der Valk is een upgrade mogelijk naar ‘Onze kamer’ of luxe suite.

Voor beschikbaarheid en reserveren graag contact opnemen met Hotel van der Valk, 0341-801010 of harderwijk@valk.nl

€ 220,00/€ 250,00 p.p