Arrangementen

Onderstaand onze geheel verzorgde arrangementen.

Een arrangement met overnachting is mogelijk in combinatie met het Verleidingsarrangement en het Meesterkokarrangement bij Hotel Baars, Van der Valk Harderwijk en bed & breakfast Het Wellnest. Deze arrangementen kunt u reserveren via het betreffende hotel. Een verblijf in de omgeving is uitstekend te combineren met een fiets- of wandeltocht door de Veluwe, een dagje sauna, de recreatie aan het Veluwemeer of een bezoek aan één van de leuke historische dorpjes of steden in de omgeving.

Heeft uw eet-/dieetwensen of allergieën. Eet u graag vegetarisch, geen vis, bent u zwanger of heeft u andere wensen? Wat deze ook zijn, wij stellen graag een mooi menu voor u samen. Ook onze sommeliers denken graag met u mee en zorgen voor een non-alcoholisch alternatief. U kunt uw wensen doorgeven bij uw reservering.

Dinerdeal

Genieten van lunch of diner voor een prix d’amis.

Bruisend aperitief met amuses, 3 gangen menu De Verleiding met 3 bijpassende wijnen, mineraalwater  en koffie met Friandises

U kunt de dinerdeal reserveren van woensdag tot en met zaterdag voor de lunch en van dinsdag tot en met vrijdag voor het diner

Vermeld bij uw reservering dat u gebruik maakt van de  dinerdeal

(alleen op reservering en niet op zaterdagavond)

 € 95,00 p/p

Dinerbon cadeau doen?

Verleidingsarrangement

U krijgt hiervoor een bruisend aperitief, diverse amuses, 5 gangen menu de Verleiding met 5 begeleidende wijnen en tafelwater, afsluitend koffieservies met friandises.

Vermeld bij uw reservering dat u gebruik maakt van het Verleidingsarrangement.

€ 159,50 p.p

Dinerbon cadeau doen?

Meesterkok Royal Arrangement

U krijgt hiervoor een glas Champagne Premier Cru, diverse amuses, 5 signatuur gerechten Michel’s Meesterkok menu met 5 begeleidende wijnen, tafelwater en koffieservies met friandises.

Vermeld bij uw reservering dat u gebruik maakt van het Meesterkok Royal arrangement

€ 189,50 p.p

Dinerbon cadeau doen?

Baars Verleidings/Meesterkok Arrangement

In samenwerking met Hotel Baars hebben wij twee arrangementen samengesteld bestaande uit het Verleidings Arrangement (€225,00 p.p) of het Meesterkok Royal arrangement (€255,00 p.p) bij ‘t Nonnetje en een overnachting voor 2 personen in een luxe kamer inclusief ontbijt en gratis parkeren op loopafstand van het hotel.

Voor beschikbaarheid en reserveren graag contact opnemen met Hotel Baars 0341-412007 of baars@hotelbaars.com

€ 225,00/€ 255,00 p.p

Het Wellnest Verleidings/Meesterkok Arrangement

In samenwerking met Christa van Dongen van bed & breakfast Het Wellnest in Hulshorst hebben wij twee arrangementen samengesteld bestaande uit het Verleidings Arrangement (€ 269,00 p.p) of het Meesterkok Royal Arrangement (€299,00 p.p) bij ‘t Nonnetje en een overnachting voor 2 personen bij Het Wellnest.

U wordt ontvangen met koffie en iets lekkers en overnacht in de historische romantische hallenboerderij uit 1744. Het Wellnest beschikt over 5 luxe kamers die beschikken over een privé badkamer. Taxivervoer van en naar ‘t Nonnetje is inbegrepen. De volgende ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd.

Voor beschikbaarheid en reserveren graag contact opnemen met Het Wellnest  0031 (0)6 1261 2583  of info@hetwellnest.nl

€ 269,00/€ 299,00 p.p

Van der Valk Verleidings/Meesterkok Arrangement

In samenwerking met het van der Valk Hotel in Harderwijk een overnachting in een ‘Knusse kamer’ met whirlpool, uitgebreid ontbijtbuffet en taxi vervoer van en naar ‘t Nonnetje. Te combineren met het Verleidingsarrangement (v.a. € 242,50 p.p) of het Meesterkok Royal arrangement (v.a. € 272,50 p.p)

In overleg van met Van der Valk is een upgrade mogelijk naar een ‘Onze kamer’ of luxe suite.

Voor beschikbaarheid en reserveren graag contact opnemen met Hotel van der Valk, 0341-801010 of harderwijk@valk.nl

Vanaf € 242,50/€ 272,50 p.p