Lunch
Wij serveren onze Kerstlunch op 24, 25 en 26 december.
**
Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool
**
Snoekbaars met kervelknol, trompette de la mort en saus van palmkool
**
Fazentenhen met witlof in Parmaham, aardappelcrème met Epoisses, granny smith en jus met Calvados
**
Uitbreidingsgerecht:
Gebakken ganzenlever met koffie en passiefruit
€ 35,00
**
Pera Bêbeda
Dronken peer, op z’n Portugees in port gepocheerde peer met roomkaas en pecannoten
4 gangen lunch
terrine/snoekbaars/fazant/peer
€ 160,00
Ontvangst 12:30u.
Diner
Wij serveren ons Kerstdiner op 24, 25 en 26 december.
**
Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool
**
Snoekbaars met kervelknol, trompette de la mort en saus van palmkool
**
Kreeft met aardpeer, codium en wintertruffel
**
Fazentenhen met witlof in Parmaham, aardappelcrème met Epoisses, granny smith en jus met Calvados
**
Gebakken ganzenlever met koffie en passiefruit
**
Pera Bêbeda
Dronken peer, op z’n Portugees in port gepocheerde peer met roomkaas en pecannoten
6 gangen diner
Terrine/snoekbaars/kreeft/fazant/ganzenlever/peer
€ 210,00
Ontvangst 19:00u.