Lunch

Wij serveren onze Kerstlunch op 24, 25 en 26 december.

**

Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool

**

Snoekbaars met kervelknol, trompette de la mort en saus van palmkool

**

Fazentenhen met witlof in Parmaham, aardappelcrème met Epoisses, granny smith en jus met Calvados

**

Uitbreidingsgerecht:
Gebakken ganzenlever met koffie en passiefruit
€ 35,00

**

Pera Bêbeda
Dronken peer, op z’n Portugees in port gepocheerde peer met roomkaas en pecannoten

4 gangen lunch
terrine/snoekbaars/fazant/peer
€ 160,00

Ontvangst 12:30u.

Diner

Wij serveren ons Kerstdiner op 24, 25 en 26 december.

**

Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool

**

Snoekbaars met kervelknol, trompette de la mort en saus van palmkool

**

Kreeft met aardpeer, codium en wintertruffel

**

Fazentenhen met witlof in Parmaham, aardappelcrème met Epoisses, granny smith en jus met Calvados

**

Gebakken ganzenlever met koffie en passiefruit

**

Pera Bêbeda
Dronken peer, op z’n Portugees in port gepocheerde peer met roomkaas en pecannoten

6 gangen diner
Terrine/snoekbaars/kreeft/fazant/ganzenlever/peer
€ 210,00

Ontvangst 19:00u.