Menu de Verleiding
Beekridder met rabarber, feta, kervel en gerookte amandel
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 27,50
Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich,
zwarte knoflook en spicy worteljus
**
Skrei met ‘Bacalhau à Brás’ en palmkool
**
Gula jawa met Jonagold appel, tamarinde en kaffir limoen
3 gangen
€ 70,00
Lunch van donderdag tot en met zaterdag
Diner van dinsdag tot en met donderdag
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)
uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Michel’s Meesterkok Menu
Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen
**
Beekridder met rabarber, feta, kervel en gerookte amandel
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 35,00
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
Skrei met ‘Bacalhau à Brás’ en palmkool
**
Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich, zwarte knoflook en spicy worteljus
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Op het karkas gebraden Anjouduif met rode ui, blauwe bes, hibiscus en jus van duif met foelie
**
Gula jawa met Jonagold appel, tamarinde en kaffir limoen
4 gerechten
beekridder/skrei/duif/gula jawa
€ 140,00
5 gerechten
beekridder/skrei/dimsum/duif/gula jawa
€ 160,00
6 gerechten
beekridder/skrei/dimsum/ravioli/duif/gula jawa
€ 180,00
Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.
DINER à la carte
Voorgerechten
Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met algen, wieren en ijs van gezouten citroen
€ 65,00
‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 47,50
Terrine de Campagne van konijn en ganzenlever met bereidingen van rode kool
€ 42,50
Bloemkool met gember, koffie en dashi
€ 32,50
Hoofdgerechten
Skrei met ‘Bacalhau a`Brás’ en palmkool
€ 57,50
Op het karkas gebraden Anjouduif met rode ui, blauwe bes, hibiscus en jus van duif met foelie
€ 57,50
Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00
Krokant gebakken kalfszwezerik met aardpeer, citroencrème, wintertruffel en jus met morieljes
€ 65,00
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50
Desserts
Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50
Pera Bêbeda
Gula jawa met Jonagold appel, tamarinde en kaffir limoen
€ 22,50
Soufflé van amandel met abrikoos en ‘kitkat’
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)
Selectie boerenkazen
€ 29,50
Menu Botanica
Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.
**
Bloemkool met gember, koffie en dashi
**
Gebraden jonge knolselderij met shiitake, hazelnoot en rieslingazijn
**
Risotto met wintertruffel, spiegelei, pastinaak en schuimige jus van platte peterselie
**
Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes
**
Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
**
4 gerechten
bloemkool/knolselderij/ravioli/exotique
€ 125,00
5 gerechten
bloemkool/knolselderij/risotto/ravioli/exotique
€ 140,00
6 gerechten
bloemkool/knolselderij/risotto/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00
7 gerechten
bloemkool/knolselderij/risotto/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00
Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wijnarrangement per glas
€ 14,50
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.