Menu de Verleiding

Toro met passiefruit, jalapeño, avocado en radijs

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 27,50

Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich, zwarte knoflook en spicy worteljus

**

Witte asperge met morielje, doperwt en schuimige saus van kamille

**

Mousse van kumquat met honing en saffraan

3 gangen
€ 70,00

Lunch van  donderdag tot en met zaterdag 
Diner van dinsdag tot en met donderdag
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)

uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Toro met passiefruit, jalapeño, avocado en radijs

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 35,00

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

Rode mul met bolinho de bacalhau, pissenlit, korenaar asperges en antiboise

**

Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich, zwarte knoflook en spicy worteljus

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

Polderhoen en croute met shiitake, witte asperge en jus met foelie

**

Mousse van kunquat met honing en saffraan

4 gerechten
toro/mul/polderhoen/kumquat
€ 140,00

5 gerechten
toro/mul/dimsum/polderhoen/kumquat
€ 160,00

6 gerechten
toro/mul/dimsum/ravioli/polderhoen/kumquat
€ 180,00

Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

DINER à  la carte

Voorgerechten

Drie bereidingen van langoustines:
Geplet, gepocheerd in beurre blanc en bisque met tomaat en lavas
€ 65,00

‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 47,50

Terrine de Campagne van konijn en ganzenlever met asperge, bieslook en pistache
€ 42,50

Witte asperge met morielje, doperwt en schuimige saus van kamille
€ 32,50

Hoofdgerechten

Rode mul met bolinho de bacalhau, pissenlit, korenaar asperges en antiboise
€ 57,50

Polderhoen en croute met shiitake, witte asperge en jus met foelie
€ 52,50

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00

Krokant gebakken kalfszwezerik met witte asperge, doperwt, verse morielje en jus met gedroogde morieljes
€ 65,00

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

Desserts

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50

Mousse van kumquat met honing en saffraan
€ 22,50

Soufflé van framboos met witte chocolade en zuring
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Bloemkool met gember, koffie en dashi

**

Witte asperge met morielje, doperwt en schuimige saus van kamille

**

Opperdoezer Ronde gebraden en als salade met gemarineerde radijs

**

Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit

**

4 gerechten
bloemkool/asperge/ravioli/exotique
€ 125,00

5 gerechten
bloemkool/asperge/opperdoezer/ravioli/exotique
€ 140,00

     6 gerechten
bloemkool/asperge/opperdoezer/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00

7 gerechten
bloemkool/asperge/opperdoezer/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00

Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wijnarrangement per glas
€ 14,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.