Jubileum lunch en diner
Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 27,50
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
**
Speculaas, diverse bereidingen van koekspecerijen met bloedsinaasappel
3 gangen lunch
€ 65,00
(Jubileum lunch mogelijk van donderdag tot en met zaterdag tot en met 23 december 2023)
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)
3 gangen diner
€ 65,00
(Jubileum diner mogelijk van dinsdag tot en met donderdag tot en met 21 december 2023)
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)
uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Michel’s Meesterkok Menu
Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen
**
Coquille met bosui, prei en zeewier
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 40,00
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
**
Kalfssukade met een marbré van kalfstong en knolselderij met de trompette de la mort
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Pato & Baga
Wilde eend met rozijnen van Portugese Baga wijndruiven, cime di rapa en jus met Vinhas Velhas Baga
**
Speculaas, diverse bereidingen van koekspecerijen met bloedsinaasappel
4 gerechten
coquille/rog/eend/speculaas
€ 140,00
5 gerechten
coquille/rog/sukade/eend/speculaas
€ 160,00
6 gerechten
coquille/rog/sukade/ravioli/eend/speculaas
€ 180,00
Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.
à la carte
Diner
Voorgerechten
Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met algen, wieren en ijs van gezouten citroen
€ 65,00
‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 57,50
Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool
€ 45,00
Wilde stengelbloemkool met gember, koffie en dashi
€ 32,50
Hoofdgerechten
In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
€ 57,50
Pato & Baga
Wilde eend met rozijnen van Portugese Baga wijndruiven, cime di rapa en jus met Vinhas Velhas Baga
€ 52,50
Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00
Krokant gebakken kalfszwezerik met bereidingen van prei, cantharellen en jus met morieljes
€ 65,00
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50
Desserts
Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50
Speculaas, diverse bereidingen van koekspecerijen met bloedsinaasappel
€ 22,50
Soufflé van amandel met abrikoos en ‘kitkat’
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)
Selectie boerenkazen
€ 29,50
Menu Botanica
Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.
**
Wilde stengelbloemkool met gember, koffie en dashi
**
Gestoofde kropsla met artisjok, cantharellen, Beemster kaas en basilicum
**
Risotto met eekhoorntjesbrood, spiegelei, kervelknol en schuimige jus van platte peterselie
**
Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes
**
Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
**
4 gerechten
bloemkool/kropsla/ravioli/exotique
€ 125,00
5 gerechten
bloemkool/kropsla/risotto/ravioli/exotique
€ 140,00
6 gerechten
bloemkool/kropsla/risotto/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00
7 gerechten
bloemkool/kropsla/risotto/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00
Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wijnarrangement per glas
€ 14,50
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.