Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuurgerechten en creaties uit het seizoen

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
In beurre noisette gebakken dikke schol met eekhoorntjesbrood, aardpeer,
crème van citroen en bakjus met macadamia
**
Carabineiro
Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 27,50
Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich, zwarte knoflook en spicy worteljus
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Op het karkas gebraden Anjouduif met rode ui, braam, hibiscus en jus van duif met foelie
**
Kumquat met hazelnoot, boekweit en rozemarijn

4 gerechten € 135,00
(Niet op de vrijdag- en zaterdagavond)
ganzenlever/schol/duif/kumquat

5 gerechten € 155,00
ganzenlever/schol/carabineiro/duif/kumquat

6 gerechten € 175,00
ganzenlever/schol/carabineiro/ravioli/duif/kumquat

Wij serveren onze menu’s per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen

Uitbreiding: selectie boerenkazen € 22,50

Wijnarrangement per glas € 13,50

A la carte

A la carte is mogelijk tot maximaal 6 personen

Voorgerechten

Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met bospeen, tandoori en een ijsje van geitenyoghurt
€ 65,00

Carabineiro
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 55,00

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 52,50

Terrine de Campagne van Ibérico varken en ganzenlever met spitskool, abrikoos en amandel
€ 45,00

Pompoen met amandel, zwarte kardemom en rieslingazijn
€ 32,50

Hoofdgerechten

In beurre noisette gebakken dikke schol met eekhoorntjesbrood, aardpeer,crème van citroen en bakjus met macadamia
€ 52,50

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus, ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00

Op het karkas gebraden Anjouduif met rode ui, braam, hibiscus en jus van duif met foelie
€ 59,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met prei, crème van citroen en jus met morieljes
€ 65,00

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

Desserts

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passievrucht
€ 22,50

Kumquat met hazelnoot, boekweit en rozemarijn
€ 22,50

Selectie boerenkazen
€ 27,50

Menu Botanica

Dit is een selectie van vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties uit het seizoen.

Pompoen met amandel, zwarte kardemom en rieslingazijn
**
Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes
**
Gebraden kervelknol met crème van citroen, witlof, hazelnoten uit Piёmonte en vinaigrette van lavas
**
Eekhoorntjesbrood met spiegelei, zwarte knoflook, molsla en briochebroodVerschillende bereidigen van rode en gele biet  met grapefruit en dragon
**
Verschillende bereidigen van rode en gele biet  met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thiase curry en coulis van passiefruit

4 gerechten € 120,00
(Niet op vrijdag- en zaterdagavond)
(pompoen/gnocchi/ravioli/exotique)

5 gerechten € 135,00
(pompoen/gnocchi/kervelknol/ravioli/exotique)

6 gerechten € 150,00
(pompoen/gnocchi/kervelknol/brioche/ravioli/exotique)

7 gerechten € 165,00
(pompoen/gnocchi/kervelknol/brioche/biet/ravioli/exotique)

Wij serveren onze menu’s per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen

Uitbreiding: selectie boerenkazen € 22,50

Wijnarrangement per glas € 13,50

Menu – wensen

Onze keukenbrigade bereidt een passend menu waarbij rekening wordt gehouden met uw eet-/dieetwensen of allergieën. Eet u graag vegetarisch, geen vis, bent u zwanger of heeft u andere wensen? Wat deze ook zijn, wij stellen graag een mooi menu voor u samen.

Ook onze sommeliers denken graag met u mee en zorgen voor een non-alcoholisch alternatief. U kunt ook kiezen voor een half wijnarrangement.

U kunt uw wensen doorgeven bij het plaatsen van uw online reservering in het opmerkingenveld.