Lunch

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 42,50

Carabineiro: Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie

**

‘Label Rouge’ parelhoen met verse morielje, geroosterde stengelbloemkool en jus met morieljes

**

Duindoornbes met rooibos, ‘Doyenné de Comice’ peer en witte Valrhona ‘Ivoire’ chocolade

2 gangen lunch
ganzenlever/parelhoen
€ 85,00

3 gangen lunch
ganzenlever/parelhoen/duindoornbes
€ 110,00

uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

Octopus met rode paprika, crème van citroen, cime di rapa, spitskool en bimi

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 42,50

Carabineiro: Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie

**

Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich,  zwarte knoflook en spicy worteljus

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

‘Label Rouge’ parelhoen met verse morielje, geroosterde stengelbloemkool en jus met morieljes

**

Duindoornbes met rooibos, ‘Doyenné de Comice’ peer en witte Valrhona ‘Ivoire’ chocolade

4 gerechten
ganzenlever/octopus/parelhoen/duindoornbes
€ 140,00

5 gerechten
ganzenlever/octopus/ravioli/parelhoen/duindoornbes
€ 160,00

6 gerechten
ganzenlever/octopus/dimsum/ravioli/parelhoen/duindoornbes
€ 180,00

Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

Diner

à la carte

Voorgerechten

Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met algen, wieren en ijs van gezouten citroen
€ 65,00

Carabineiro
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 57,50

Terrine de Campagne van Ibérico varken en ganzenlever met venkel, lavas
en vinaigrette van Savora mosterd
€ 45,00

Burrata met rabarber, basilicum en Parmezaanse kaas
€ 32,50

Hoofdgerechten

Octopus met rode paprika, crème van citroen, cime di rapa, spitskool en bimi
€ 52,50

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00

‘Label Rouge’ parelhoen met verse morielje, geroosterde stengelbloemkool en jus met morieljes
€ 57,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met witte asperges, crème van citroen en jus met morieljes
€ 65,00

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

Desserts

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50

Duindoornbes met rooibos, ‘Doyenné de Comice’ peer en witte Valrhona ‘Ivoire’ chocolade
€ 22,50

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Burrata met rabarber, basilicum en Parmezaanse kaas

**

Hollandse witte asperges met doperwt, morieljes en schuim van kamille

**

Bospeen met geitenyoghurt, dille en vadouvan

**

Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta
en vinaigrette van wintertruffel

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit

**

4 gerechten
(niet op vrijdag- en zaterdagavond)
burrata/asperge/ravioli/exotique
€ 125,00

5 gerechten
burrata/asperge/bospeen/ravioli/exotique
€ 140,00

     6 gerechten
burrata/asperge/bospeen/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00

7 gerechten
burrata/asperge/bospeen/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00

Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wijnarrangement per glas
€ 14,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.