Jubileum lunch en diner

Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 27,50

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot

**

Speculaas, diverse bereidingen van koekspecerijen met bloedsinaasappel

3 gangen lunch
€ 65,00
(Jubileum lunch mogelijk van donderdag tot en met zaterdag tot en met 23 december 2023)
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)

3 gangen diner
€ 65,00
(Jubileum diner mogelijk van dinsdag tot en met donderdag tot en met 21 december 2023)
(Alleen op reservering, graag bij reservering vermelden)

uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Coquille met bosui, prei en zeewier

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 40,00

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot

**

Kalfssukade met een marbré van kalfstong en knolselderij met de trompette de la mort

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

Pato & Baga
Wilde eend met rozijnen van Portugese Baga wijndruiven, cime di rapa en jus met Vinhas Velhas Baga

**

Speculaas, diverse bereidingen van koekspecerijen met bloedsinaasappel

4 gerechten
coquille/rog/eend/speculaas
€ 140,00

5 gerechten
coquille/rog/sukade/eend/speculaas
€ 160,00

6 gerechten
coquille/rog/sukade/ravioli/eend/speculaas
€ 180,00

Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

à la carte

Diner

Voorgerechten

Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met algen, wieren en ijs van gezouten citroen
€ 65,00

‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 57,50

Terrine de Campagne van wild konijn en eendenlever met bereidingen van rode kool
€ 45,00

Wilde stengelbloemkool met gember, koffie en dashi
€ 32,50

Hoofdgerechten

In beurre noisette gebakken rogvleugel met cantharellen, aardpeer en bakjus met hazelnoot
€ 57,50

Pato & Baga
Wilde eend met rozijnen van Portugese Baga wijndruiven, cime di rapa en jus met Vinhas Velhas Baga
€ 52,50

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00

Krokant gebakken kalfszwezerik met bereidingen van prei, cantharellen en jus met morieljes
€ 65,00

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

Desserts

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50

Speculaas, diverse bereidingen van koekspecerijen met bloedsinaasappel
€ 22,50

Soufflé van amandel met abrikoos en ‘kitkat’
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Wilde stengelbloemkool met gember, koffie en dashi

**

Gestoofde kropsla met artisjok, cantharellen, Beemster kaas en basilicum

**

Risotto met eekhoorntjesbrood, spiegelei, kervelknol en schuimige jus van platte peterselie

**

Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit

**

4 gerechten
bloemkool/kropsla/ravioli/exotique
€ 125,00

5 gerechten
bloemkool/kropsla/risotto/ravioli/exotique
€ 140,00

     6 gerechten
bloemkool/kropsla/risotto/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00

7 gerechten
bloemkool/kropsla/risotto/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00

Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wijnarrangement per glas
€ 14,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.