Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuurgerechten en creaties uit het seizoen

Carabineiro
Rauwe Portugese diepzeegarnaal  met XO saus, duindoornbes en zwarte olijf
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 35,00
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
Rode mul met pijlinktvis, artisjok, cime di rapa en saus Antiboise
**
Hollandse witte asperges met morieljes, doperwt en kamille
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Verschillende bereidingen van biologisch polderhoen uit Flevoland met bloemkool en jus met foelie
**
Hollandse aardbei met venkel, yoghurt en Tahiti vanille

 

4 gerechten € 130,00
carabineiro/mul/polderhoen/aardbei

5 gerechten € 150,00
carabineiro/mul/asperge/polderhoen/aardbei

6 gerechten € 170,00
carabineiro/mul/asperge/ravioli/polderhoen/aardbei)

Wij serveren onze menu’s per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen

Uitbreiding: selectie boerenkazen € 20,00

Wijnarrangement per glas € 12,50

A la carte

A la carte is mogelijk tot maximaal 6 personen

Voorgerechten

Noordzeekrab met jalapeño peper, avocado, groene appel en citroenmelisse
€ 45,00

Carabineiro
Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 47,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 47,50

Terrine de Campagne van reerug en ganzenlever met spitskool, abrikoos en amandel
€ 39,50

Hollandse witte asperges met morieljes, doperwt en kamille
€ 32,50

Hoofdgerechten

Rode mul met pijlinktvis, artisjok, cime di rapa en saus Antiboise 
€ 55,00

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met ganzenlever, truffel en Madeira jus, ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 57,50

Verschillende bereidingen van biologisch polderhoen uit Flevoland met bloemkool en jus met foelie
€ 49,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met prei, verse morieljes , crème van citroen en jus van Sherry
€ 57,50

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 37,50

Desserts

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passievrucht
€ 19,50

Hollandse aardbei met venkel, yoghurt en Tahiti vanille
€ 19,50

Selectie boerenkazen
€ 25,00

Menu Botanica

Dit is een selectie van vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties uit het seizoen.

Koolrabi met citroen, dille en karnemelk
**
Tuinbonen met een zacht gekookt eitje, paardenbloem, bonenkruid en Hollandaise saus
**
Hollandse witte asperges met morieljes, doperwt en kamille
**
Gerookte Opperdoezer ronde met gekrente tomaat, lamsoren
en Beemsterkaas XO
**
Verschillende bereidigen van rode en gele biet  met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thiase curry en coulis van passiefruit

4 gerechten € 105,00
(koolrabi/tuinboon/ravioli/exotique)

5 gerechten € 120,00
(koolrabi/tuinboon/asperge/ravioli/exotique)

6 gerechten € 135,00
(koolrabi/tuinboon/asperge/opperdoes/ravioli/exotique)

7 gerechten € 150,00
(koolrabi/tuinboon/asperge/opperdoes/biet/ravioli/exotique)

Wij serveren onze menu’s per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen

Uitbreiding: selectie boerenkazen € 20,00

Wijnarrangement per glas € 12,50

Menu – wensen

Onze keukenbrigade bereidt een passend menu waarbij rekening wordt gehouden met uw eet-/dieetwensen of allergieën. Eet u graag vegetarisch, geen vis, bent u zwanger of heeft u andere wensen? Wat deze ook zijn, wij stellen graag een mooi menu voor u samen.

Ook onze sommeliers denken graag met u mee en zorgen voor een non-alcoholisch alternatief. U kunt ook kiezen voor een half wijnarrangement.

U kunt uw wensen doorgeven bij het plaatsen van uw online reservering in het opmerkingenveld.