Lunch
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 42,50
Carabineiro: Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
**
‘Label Rouge’ parelhoen met verse morielje, geroosterde stengelbloemkool en jus met morieljes
**
Duindoornbes met rooibos, ‘Doyenné de Comice’ peer en witte Valrhona ‘Ivoire’ chocolade
2 gangen lunch
ganzenlever/parelhoen
€ 85,00
3 gangen lunch
ganzenlever/parelhoen/duindoornbes
€ 110,00
uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Michel’s Meesterkok Menu
Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen
**
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
Octopus met rode paprika, crème van citroen, cime di rapa, spitskool en bimi
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 42,50
Carabineiro: Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
**
Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich, zwarte knoflook en spicy worteljus
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
‘Label Rouge’ parelhoen met verse morielje, geroosterde stengelbloemkool en jus met morieljes
**
Duindoornbes met rooibos, ‘Doyenné de Comice’ peer en witte Valrhona ‘Ivoire’ chocolade
4 gerechten
ganzenlever/octopus/parelhoen/duindoornbes
€ 140,00
5 gerechten
ganzenlever/octopus/ravioli/parelhoen/duindoornbes
€ 160,00
6 gerechten
ganzenlever/octopus/dimsum/ravioli/parelhoen/duindoornbes
€ 180,00
Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.
Diner
à la carte
Voorgerechten
Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met algen, wieren en ijs van gezouten citroen
€ 65,00
Carabineiro
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 57,50
Terrine de Campagne van Ibérico varken en ganzenlever met venkel, lavas
en vinaigrette van Savora mosterd
€ 45,00
Burrata met rabarber, basilicum en Parmezaanse kaas
€ 32,50
Hoofdgerechten
Octopus met rode paprika, crème van citroen, cime di rapa, spitskool en bimi
€ 52,50
Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00
‘Label Rouge’ parelhoen met verse morielje, geroosterde stengelbloemkool en jus met morieljes
€ 57,50
Krokant gebakken kalfszwezerik met witte asperges, crème van citroen en jus met morieljes
€ 65,00
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50
Desserts
Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50
Duindoornbes met rooibos, ‘Doyenné de Comice’ peer en witte Valrhona ‘Ivoire’ chocolade
€ 22,50
Selectie boerenkazen
€ 29,50
Menu Botanica
Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.
**
Burrata met rabarber, basilicum en Parmezaanse kaas
**
Hollandse witte asperges met doperwt, morieljes en schuim van kamille
**
Bospeen met geitenyoghurt, dille en vadouvan
**
Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta
en vinaigrette van wintertruffel
**
Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
**
4 gerechten
(niet op vrijdag- en zaterdagavond)
burrata/asperge/ravioli/exotique
€ 125,00
5 gerechten
burrata/asperge/bospeen/ravioli/exotique
€ 140,00
6 gerechten
burrata/asperge/bospeen/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00
7 gerechten
burrata/asperge/bospeen/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00
Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wijnarrangement per glas
€ 14,50
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.