Lunch
Tonijn met sjalot, grapefruit en chermoula
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 27,50
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Gebakken schelvis ‘Caldeirada’
Portugese visstoof met schelvis, pijlinktvis, paprika, venkel en visjus met olijfolie
**
Mousse van açai met banaan en zuurzak
3 gangen lunch
€ 65,00
(Jubileum lunch mogelijk tot en met 23 december 2023)
uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Michel’s Meesterkok Menu
Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen
**
Tonijn met sjalot, grapefruit en chermoula
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 40,00
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
Geroosterde octopus met tomatada, zwarte knoflook en vinaigrette van heldere tomatenbouillon en bos-ui
**
‘Carabineiro’ Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Bitoque à Portuguesa
Ossenhaas met een spiegelei, palmkool, stengelbloemkool, rosetta van aardappel en bakjus met laurier
**
Mousse van açai met banaan en zuurzak
4 gerechten
tonijn/octopus/ossenhaas/açai
€ 140,00
5 gerechten
tonijn/octopus/carabineiro/ossenhaas/açai
€ 160,00
6 gerechten
tonijn/octopus/carabineiro/ravioli/ossenhaas/açai
€ 180,00
Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.
à la carte
Diner
Voorgerechten
Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met algen, wieren en ijs van gezouten citroen
€ 65,00
‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 57,50
Terrine de Campagne van Ibérico varken en ganzenlever met groene asperge, piccalilly en lavas
€ 45,00
Spitskool met granny smith, radijs en dressing van karnemelk en verveine
€ 32,50
Hoofdgerechten
‘Caldeirada’ Gebakken schelvis met pijlinktvis, paprika, venkel en visjus met olijfolie
€ 52,50
Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00
Krokant gebakken kalfszwezerik met bereidingen van prei, cantharellen en jus met morieljes
€ 65,00
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50
Desserts
Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50
Mousse van açai met banaan en zuurzak
€ 22,50
Soufflé van amandel met abrikoos en ‘kitkat’
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)
Selectie boerenkazen
€ 29,50
Menu Botanica
Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.
**
Spitskool met granny smith, radijs en dressing van karnemelk en verveine
**
Gestoofde kropsla met artisjok, cantharellen, feta en basilikum
**
Venkel van de plancha met Opperdoezer ronde, tomatada en lavas
**
Gnocchi van zoete aardappel met cavalo nero, burrata, verse wintertruffel uit Australië en Parmezaanse kaas
**
Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
**
4 gerechten
(niet op zaterdagavond)
spitskool/kropsla/ravioli/exotique
€ 125,00
5 gerechten
spitskool/kropsla/venkel/ravioli/exotique
€ 140,00
6 gerechten
spitskool/kropsla/venkel/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00
7 gerechten
spitskoolkropsla/venkel/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00
Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00
Wijnarrangement per glas
€ 14,50
Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.