Lunch

Tonijn met sjalot, grapefruit en chermoula

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 27,50

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

Gebakken schelvis ‘Caldeirada’
Portugese visstoof met schelvis, pijlinktvis, paprika, venkel en visjus met olijfolie

**

Mousse van açai met banaan en zuurzak

3 gangen lunch
€ 65,00
(Jubileum lunch mogelijk tot en met 23 december 2023)

uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Michel’s Meesterkok Menu

Een selectie van signatuur gerechten en creaties uit het seizoen

**

Tonijn met sjalot, grapefruit en chermoula

**

Signatuurgerecht ter uitbreiding € 40,00

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico

**

Geroosterde octopus met tomatada, zwarte knoflook en vinaigrette van heldere tomatenbouillon en bos-ui

**

‘Carabineiro’ Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter

**

Bitoque à Portuguesa
Ossenhaas met een spiegelei, palmkool, stengelbloemkool, rosetta van aardappel en bakjus met laurier

**

Mousse van açai met banaan en zuurzak

4 gerechten
tonijn/octopus/ossenhaas/açai
€ 140,00

5 gerechten
tonijn/octopus/carabineiro/ossenhaas/açai
€ 160,00

6 gerechten
tonijn/octopus/carabineiro/ravioli/ossenhaas/açai
€ 180,00

Ter uitbreiding
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.

à la carte

Diner

Voorgerechten

Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met algen, wieren en ijs van gezouten citroen
€ 65,00

‘Carabineiro’
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50

Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 57,50

Terrine de Campagne van Ibérico varken en ganzenlever met groene asperge, piccalilly en lavas
€ 45,00

Spitskool met granny smith, radijs en dressing van karnemelk en verveine
€ 32,50

Hoofdgerechten

‘Caldeirada’ Gebakken schelvis met pijlinktvis, paprika, venkel en visjus met olijfolie
€ 52,50

Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus,
ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00

Krokant gebakken kalfszwezerik met bereidingen van prei, cantharellen en jus met morieljes
€ 65,00

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50

Desserts

Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, koriander, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit
€ 22,50

Mousse van açai met banaan en zuurzak
€ 22,50

Soufflé van amandel met abrikoos en ‘kitkat’
€ 25,00 p.p.
(vanaf 2 personen te bestellen, bereidingstijd 25 minuten)

Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica

Dit is een selectie vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties van het seizoen.

**

Spitskool met granny smith, radijs en dressing van karnemelk en verveine

**

Gestoofde kropsla met artisjok, cantharellen, feta en basilikum

**

Venkel van de plancha met Opperdoezer ronde, tomatada en lavas

**

Gnocchi van zoete aardappel met cavalo nero, burrata, verse wintertruffel uit Australië en Parmezaanse kaas

**

Verschillende bereidingen van rode en gele biet met grapefruit en dragon

**

Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter

**

Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit

**

4 gerechten
(niet op zaterdagavond)
spitskool/kropsla/ravioli/exotique
€ 125,00

5 gerechten
spitskool/kropsla/venkel/ravioli/exotique
€ 140,00

     6 gerechten
spitskool/kropsla/venkel/gnocchi/ravioli/exotique
€ 155,00

7 gerechten
spitskoolkropsla/venkel/gnocchi/biet/ravioli/exotique
€ 170,00

Ter uitbreiding:
selectie boerenkazen
€ 25,00

Wijnarrangement per glas
€ 14,50

Wij serveren ons menu per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen.