
Michel’s Meesterkok Menu
Een selectie van signatuurgerechten en creaties uit het seizoen
Huisgerookte Schotse zalm met ‘Slow Escargots’, prei in vinaigrette, bio-granen uit de Flevopolder, bieslook en crème fraîche
Uitbreiding: Trésor Imperial Heritage Kaviaar 10 gram € 35,00
**
Signatuurgerecht ter uitbreiding € 42,50
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
**
Octopus met zwarte knoflook, crème van citroen, cime di rapa, spitskool en bimi
**
Gestoomde dimsum van Ibérico varken, zoetzure rettich, zwarte knoflook en spicy worteljus
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
**
Op het karkas gebraden fazantenhen met bitterbal van de bout, witlof met Parmaham, aardappelcrème met Epoisses, appel en jus van Calvados
**
Duindoornbes met rooibos, kaki en witte Valrhone ‘Ivoire’ chocolade
4 gerechten € 140,00
(Niet op de vrijdag- en zaterdagavond)
zalm/octopus/fazant/duindoornbes
5 gerechten € 160,00
zalm/octopus/dimsum/fazant/duindoornbes
6 gerechten € 180,00
zalm/octopus/dimsum/ravioli/fazant/duindoornbes
Wij serveren onze menu’s per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen
Uitbreiding: selectie boerenkazen € 25,00
Wijnarrangement per glas € 14,50
A la carte
A la carte is mogelijk tot maximaal 6 personen
Voorgerechten
Drie bereidingen van langoustines:
Tartaar, à la plancha en bisque met bospeen, tandoori en een ijsje van geitenyoghurt
€ 65,00
Carabineiro
Grote Portugese diepzeegarnaal met bacalhau, artisjok en chouriço olie
€ 59,50
Terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico
€ 57,50
Terrine de Campagne van Ibérico varken en ganzenlever met schorseneren, kweepeer, specerijen en witte port
€ 45,00
Pompoen met amandel, zwarte kardemom en rieslingazijn
€ 32,50
Hoofdgerechten
Octopus met zwarte knoflook, crème van citroen, cime di rapa, spitskool en bimi
€ 52,50
Tournedos ‘Rossini’
Ierse ossenhaas met gebakken ganzenlever, truffel en Madeira jus, ravioli gevuld met ossenstaart, kropsla met mayonaise en Parmezaan
€ 65,00
Op het karkas gebraden fazantenhen met bitterbal van de bout, witlof met Parmaham, aardappelcrème met Epoisses, appel en jus met Calvados
€ 59,50
Krokant gebakken kalfszwezerik met prei, crème van citroen en jus met morieljes
€ 65,00
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, courgette, kastanjechampignons en salieboter
€ 39,50
Desserts
Dessert exotique; tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passievrucht
€ 22,50
Duindoornbes met rooibos, kaki en witte Valrhone ‘Ivoire’ chocolade
€ 22,50
Selectie boerenkazen
€ 29,50

Menu Botanica
Dit is een selectie van vegetarische gerechten, bestaande uit klassiekers en creaties uit het seizoen.
Pompoen met amandel, zwarte kardemom en rieslingazijn
**
Gnocchi van zoete aardappel met prei, feta en jus met morieljes
**
Gebraden kervelknol met crème van citroen, witlof, hazelnoten uit Piёmonte en vinaigrette van lavas
**
Briochebrood met grijze cantharel, eekhoorntjesbrood,
spiegelei en zwarte knoflook
**
bereidigen van rode en gele biet met grapefruit en dragon
**
Verschillende bereidigen van rode en gele biet met grapefruit en dragon
**
Ravioli ‘Maria do Céu’
Ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, ‘Queijo da Serra da Estrela’,
courgette, kastanjechampignon en salieboter
**
Dessert Exotique met tropisch fruit, bloemen, koriander,
ijs van Thiase curry en coulis van passiefruit
4 gerechten € 125,00
(Niet op vrijdag- en zaterdagavond)
(pompoen/gnocchi/ravioli/exotique)
5 gerechten € 140,00
(pompoen/gnocchi/kervelknol/ravioli/exotique)
6 gerechten € 155,00
(pompoen/gnocchi/kervelknol/brioche/ravioli/exotique)
7 gerechten € 170,00
(pompoen/gnocchi/kervelknol/brioche/biet/ravioli/exotique)
Wij serveren onze menu’s per tafel en houden binnen onze mogelijkheden rekening met allergenen
Uitbreiding: selectie boerenkazen € 25,00
Wijnarrangement per glas € 14,50
Menu – wensen
Onze keukenbrigade bereidt een passend menu waarbij rekening wordt gehouden met uw eet-/dieetwensen of allergieën. Eet u graag vegetarisch, geen vis, bent u zwanger of heeft u andere wensen? Wat deze ook zijn, wij stellen graag een mooi menu voor u samen.
Ook onze sommeliers denken graag met u mee en zorgen voor een non-alcoholisch alternatief. U kunt ook kiezen voor een half wijnarrangement.
U kunt uw wensen doorgeven bij het plaatsen van uw online reservering in het opmerkingenveld.