Reserveren

Via het onderstaande formulier kunt u een reservering bij ons plaatsen.

Kies eerst of u wilt lunchen of dineren en met hoeveel personen, wij zullen u daarna de beschikbare data tonen.

Samen met  de Alliance Gastronomique en Euro Bob hebben wij een mooie samenwerking, een chauffeur brengt u en uw auto weer veilig thuis! U kunt deze service rechtstreeks reserveren bij Euro Bob 088 – 365 0808

Maakt u gebruik van een dinercheque uitgegeven door ‘t Nonnetje dan kunt u de code hiervan doorgeven door aan te vinken dat u een dinerbon gebruikt. Let op; wij accepteren ook cheques van de Alliance Gastronomie maakt u hier gebruik van dan kunt u dit doorgeven door een opmerking te plaatsen bij uw reservering.

Om aan de restricties van Covid-19 te voldoen hebben wij ons aangepast aan de maatregelen van het RIVM en onze veiligheidsregio:
Wij ontvangen u als u vooraf gereserveerd heeft en geen ziekteverschijnselen heeft die duiden op corona. Bij binnenkomst vragen wij u dit te bevestigen en om u handen te ontsmetten. 

Reserveren kan online. Voor tafels van meer dan 4 personen is de beschikbaarheid beperkt en vragen wij u om contact met ons op te nemen via email.

Volgens de huidige maatregelen zijn wij gesloten tot en met half januari, het is mogelijk om via onze website te reserveren.

Voor een schone en gezonde binnenlucht hebbe wij een nieuw Aspra luchtzuiveringssysteem in het restaurant. Een goede luchtkwaliteit is essentieel voor het voorkomen van overdracht van virussen en bacteriën.

Het dragen van een mondkapje is verplicht als u gaat lopen of staan, het mondkapje kan af als u heeft plaatsgenomen aan tafel.